Opzoek naar een portretfotograaf?

Opzoek naar een portretfotograaf? van Marieke Lodewijk Photography

Door: Marieke Lodewijk Photography  26-02-2008

In haar eigen studio in Hengelo Overijssel werkt Marieke als portretfotograaf. Daarnaast fotografeert ze desgewenst ook op een door u gekozen locatie. U kunt dus kiezen waar u uw portretfoto’s wilt laten maken: in de studio of ergens buiten. Buiten kan zijn bij u in of rond het huis, op een speelpleintje of een mooie plek in het bos.

Marieke neemt als portretfotograaf altijd ruim de tijd voor u. Ze wil dat u en/of uw kinderen zich op hun gemak voelen. Dus geen haastige sfeer, maar relax en ontspannen. De kinderen mogen ook altijd zelf een knuffel of speelgoed meenemen. Portretfoto’s maken is voor jonge kinderen vaak al spannend genoeg, hun vertrouwde speelgoed geeft ze vaak een stukje afleiding waardoor ze meer ontspannen op de foto komen.

Tijdens het fotograferen worden er altijd ruim voldoende foto’s gemaakt, waarbij uw eigen inbreng van harte welkom is. Want het gaat er om een fantastisch mooie portretfoto voor u te maken!

Wilt u nog meer informatie? Of een vrijblijvende prijsopgave? Stuur dan een e-mail naar portretfotograaf Marieke Lodewijk


Contact Marieke Lodewijk Photography

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share