Ondernemers Service Nederland van start gegaan

Ondernemers Service Nederland van start gegaan van Ondernemers Service Nederland

Door: Ondernemers Service Nederland  02-10-2006

Welkom bij Ondernemers Service Nederland

Hartelijk welkom bij Ondernemers Service Nederland. In dit bericht vindt u informatie over alle mogelijkheden die Ondernemers Service Nederland u biedt.

Ondernemers Service Nederland, of kort gezegd OS Nederland, is een platform voor u als ondernemer, waarbij tal van partners aangesloten zijn. Hierdoor kunt u gebruik maken van een breed scala aan specialismen en diensten. Deze kunnen variëren van een eenvoudige bedrijfsanalyse tot aan een grondige bedrijfsreorganisatie, maar ook ondersteuning voor bijvoorbeeld investeringsaanvragen, uitbreiding van uw huidige organisatie of subsidiemogelijkheden. Onze facilitaire en overige diensten zijn wellicht een welkome aanvulling voor u.

Ondernemers Service Nederland onderscheidt zich door de specialismen en diensten direct vanuit de praktijk te leveren.

Knelpunten in of juist verbeteringen voor uw huidige bedrijfsvoering vormen voor ons een creatieve uitdaging die wij met en voor u oplossen. Wij willen u graag een voorstel doen.

Kennis en vele jaren praktijkervaring op vele terreinen zijn onze kracht.

Ondernemers Service Nederland is er voor u als ondernemer. Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is alle kennis en ervaring, maar ook de uitvoering van ondernemersdoelstellingen binnen uw eigen organisatie binnen handbereik te hebben. Juist daarom hebben wij onze filosofie gestalte gegeven door invulling te geven aan ieder facet waar u mogelijk verbeteringen wenst, maar waar u zelf geen invulling aan kunt geven.

Meer op www.osnederland.nl


Contact Ondernemers Service Nederland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share