Visiemotion Hedwig Hilhorst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenmeijerstraat 4 , 7555 NB Hengelo, Overijssel

E-mail

Over Visiemotion Hedwig Hilhorst

Herken je dat: hoe mensen in de huidige moderne diensten- en kenniseconomie steeds vaker bezig zijn met ‘hoofd'-zaken en presteren en niet meer stil kunnen staan bij meer aspecten van het leven?

Hierdoor neemt de kans toe om te vervreemden van jezelf, je eigen lichaam, je gevoelsleven. Je loopt vast! Het 'er zijn' en je handelingen komen niet meer als vanzelf uit jezelf. Juist dat aanwezig zijn vanuit jezelf is nodig om je bewust te worden van de balans tussen draagkracht en draaglast. Dat kan nieuwe mogelijkheden geven voor ont-moeten.

Visiemotion werkt vanuit betekenis- en zingeving. Wij gaan uit van contact van en tussen mensen in de meest ruime zin van het woord. Vooral dan kunnen mensen en organisaties groeien en zich ontwikkelen.

In organisaties en persoonlijke levens waar, om welke reden dan ook, het accent vooral op resultaten en effectiviteit is komen te liggen, komt de mens als persoon vaak minder tot zijn recht. Dit kan leiden tot diverse lichamelijke en/of psychische klachten. Alle vormen van begeleiding en therapie van Visiemotion zijn gericht op het tot ontwikkeling laten komen van de eigenheid, vitaliteit en veerkracht van mensen in hun persoonlijk leven en werk.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Visiemotion: info@visiemotion.nl

Mindfulness kun je misschien het makkelijkst begrijpen vanuit het tegendeel: leven op de automatische piloot. 'To be mindful' kun je vertalen met: 'opmerkzaam zijn', 'gewaar zijn'. Mindfulness betekent: bewust gewaar zijn van de ervaring van moment tot moment zonder oordeel zodat je je bewust kunt zijn van je huidige ervaring. Zo kun je in het leven staan van moment tot moment, met openheid. Er komt dan als vanzelf ook weer ruimte om te genieten. Bij Visiemotion is aandachttraining een praktische training. Je leert door te doen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Visiemotion-Hedwig-Hilhorst/555959514580316

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Visiemotion Hedwig Hilhorst in Steenmeijerstraat 4, Hengelo Overijssel 7555 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Hengelo Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo Overijssel, 7555 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816283]