Gefuseerde volleybalclub gaat verder onder naam van sponsor Webton

Gefuseerde volleybalclub gaat verder onder naam van sponsor Webton van Volleybalvereniging Webton Hengelo

Door: Volleybalvereniging Webton Hengelo  27-06-2008
Trefwoorden: Volleybal

Gefuseerde volleybalclub gaat verder onder naam van sponsor Webton - 27 juni 2008, Hengelo

Webton Hengelo met 700 leden grootste van Twente

HENGELO - Webton Hengelo, zo luidt de naam van de nieuwe volleybalvereniging die is ontstaan uit een fusie van MTSH en VC Hengelo. Met ruim 700 leden mag Webton Hengelo zich de grootste volleybalclub van Twente noemen.

De fusieclub is genoemd naar de hoofdsponsor, het bedrijf Webton Internetdesign uit Hengelo. Namens de vereniging heeft voorzitter Frans Groot-Zevert een langlopende samenwerkingsovereenkomst gesloten met directeur en eigenaar Ton Heerze van Webton. Het bedrijf heeft zich voor een periode van vijf jaar als hoofdsponsor aan de nieuwe volleybalvereniging verbonden, met nog een optie op verlenging.

De kernactiviteiten van Webton zijn webdesign en internetmarketing. Het bedrijf, dat sinds 1999 actief is, heeft reeds ruim 500 bedrijven in Twente op de digitale snelweg geholpen. Vóór de fusie was Webton al hoofdsponsor van MTSH.

Volgens Jeroen Buitenweg, lid van de fusiecommissie, verloopt het samenvoegen van beide clubs tot nu toe naar volle tevredenheid. "De uitgangspunten worden allemaal gehaald." Eén van de redenen om samen te gaan was het gebrek aan kader. "Door de fusie hebben we meer kader gevonden. De taken rusten dus niet meer op een gering aantal schouders", aldus Buitenweg. Ook komt er een einde aan de versnippering van de trainingsaccommodaties en is de jeugd verzekerd van betere training en begeleiding. De club kijkt volgens Buitenweg weer vooruit, ook in sportief opzicht. In competitieverband komen de teams nu nog op regionaal niveau uit. Maar komende jaren wil Webton Hengelo, zowel bij de dames als de heren, de sprong naar de landelijke competitie maken.

Trefwoorden: Volleybal

Contact Volleybalvereniging Webton Hengelo

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share