Dierenarts Holten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Larenseweg 54 , 7451 EN Holten, Overijssel

E-mail

Over Dierenarts Holten

Dierenarts Deventer en Dierenarts Holten zijn allebei een algemene eerstelijns dierenkliniek met enkele specialismen. Onder eerstelijns behandelingen worden alle dagelijks voorkomende en eenvoudige zaken verstaan.
Wij behandelen in onze kliniek aan de Hoge Hondstraat 115 in Deventer en aan de Larenseweg 54 in Holten onder andere honden, katten, konijnen, cavia’s, etcetera.
Onder tweedelijns behandelingen worden de onderzoeken en behandelingen verstaan die uitgebreidere diagnostiek vergen en meer specialistische kennis zowel bij onderzoek als behandeling. In ons geval is dat de tandheelkunde, orthopedie en acupunctuur.
Voor alle eerstelijns behandelingen en second opinions kunt u een afspraak maken bij de assistente voor een consult. Dit kan varieren van een huisdier dat zich ogenschijnlijk niet goed voelt, een vaccinatie tot b.v. een aangereden dier. Voor operaties als castraties of sterilisaties (die iha tussen 6-16 maanden) worden gedaan hoeft niet eerst een afspraak te worden gemaakt voor een consult.
Voor veel andere ingrepen, tweede lijns onderzoeken en behandelingen is het vaak wel nodig het dier eerst te hebben gezien en zal dus ook eerst een consult moeten worden afgesproken.
De terreinen waarop extra expertise aanwezig is en waarbij patienten ook vaak op doorverwijzing van hun eigen dierenarts komen, dat zijn onze specialismen.
Dit is op het gebied van de tandheelkunde, orthopedie, acupunctuur, Lasertheraphie en fysiotherapie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenarts Holten in Larenseweg 54, Holten Overijssel 7451 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Holten Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Holten Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Holten Overijssel, 7451 EN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826640]