EOGS Gereedschaps Slijperij BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bergweg 6 , 8271 CD IJsselmuiden, Overijssel
Kampen, Overijssels Vechtdal

E-mail

Over EOGS Gereedschaps Slijperij BV

EOGS is een onderneming die sinds de oprichting in 1963 een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van herslijpen en fabriceren van gereedschappen. Waar in het verleden het accent lag op het slijpen van standaard produkten voor de hout- en metaalindustrie, zijn in de loop der tijd diverse specialisaties ontstaan. Enkele van de specialismen zijn het CNC slijpen van gereedschappen voor fijnmechanische bedrijven, het slijpen van plaatbewerkings-gereedschappen en het CNC herslijpen van cirkelmessen. Daarnaast is het slijpen van standaard gereedschappen als zaagbladen en frezen verder geperfectioneerd, door het voortdurend toepassen van de nieuwste technieken en materialen.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
-
Vr
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van IJsselmuiden Overijssel

Is EOGS Gereedschaps Slijperij BV in Bergweg 6, IJsselmuiden Overijssel 8271 CD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Frezen diensten in IJsselmuiden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJsselmuiden Frezen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJsselmuiden Overijssel, 8271 CD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827421]