Klus & Montage Bonhof

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goudplevier 11 , 8271 GD IJsselmuiden, Overijssel
Kampen, Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Klus & Montage Bonhof

Bonhof Montage is een kleine, overzichtelijke onderneming, gevestigd in IJsselmuiden. We houden ons bezig met klus- en montage werkzaamheden. Specialiteit is het leveren en plaatsen van dakkapellen, kunststof kozijnen, ramen en deuren. Maar ook voor andere, uiteenlopende klussen kunt u ons inschakelen.

Het bedrijf wordt geleid door Gerrit Bonhof, een gekwalificeerd en veelzijdig vakman. Praktijkervaring deed hij op bij verschillende bedrijven in de regio. Daar heeft hij zich alle facetten van het vak eigen gemaakt.

Bonhof Montage is een jong bedrijf maar dankzij de doordachte manier van werken is inmiddels een aanzienlijke klantenkring opgebouwd. Particulieren en bedrijven waarderen onze vakkennis, stiptheid, gedegen adviezen, en zeker ook onze scherpe prijzen.

Dus gaat het om een eenvoudig karwei, timmerwerk-op-maat, of een complexe verbouwing? Neem dan vrijblijvend contact op met Bonhof Montage. We komen graag even langs om de situatie ter plekke te bekijken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Handyman

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van IJsselmuiden Overijssel

Is Klus & Montage Bonhof in Goudplevier 11, IJsselmuiden Overijssel 8271 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in IJsselmuiden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJsselmuiden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJsselmuiden Overijssel, 8271 GD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818697]