De Gilden Bouw en Onderhoud

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Betonstraat 9 , 8263 BL Kampen, Overijssel

E-mail

Over De Gilden Bouw en Onderhoud

De Gilden Groep bestaat uit Projectontwikkeling De Gilden Kampen B.V. en De Gilden Bouw en Onderhoud B.V. We zijn een middelgrote ontwikkelende bouwer op het gebied van woningbouw, commercieel vastgoed, scholen, zorg en horeca. We zijn landelijk actief.

Naast onze bouw- en ontwikkelactiviteiten is onze zustermaatschappij Zonnegilde B.V. de specialist op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers, (semi)overheid, aannemers en particulieren.

De Gilden Groep verwerft en ontwikkelt zelfstandig projecten, maar ook in samenwerkingsverband met of in opdracht van derden, zoals diverse landelijk opererende projectontwikkelaars, zorginstellingen en corporaties. Vroegtijdig wordt samenwerking gezocht met gemeenten, provincies en diverse externe deskundigen om te komen tot kwalitatief hoogwaardige plannen binnen een vooraf vastgesteld financieel kader.

Het nieuwe ontwikkelen staat bij ons centraal. We ontwikkelen en realiseren vraaggestuurd. Locaties worden niet langer in één keer ontwikkeld, maar krijgen stapsgewijs vorm. Door korte besluitvormingslijnen binnen ons bedrijf zijn we in staat om snel te kunnen inspelen op vragen van diverse doelgroepen. De (potentiële) koper wordt al in een vroeg stadium bij het project betrokken.

We zijn innovatief en duurzaam. Een belangrijk speerpunt van ons is het ontwikkelen en realiseren van projecten met 0-energiewoningen en het toepassen van duurzaamheidsconcepten op wijkniveau.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Kampen Overijssel

Is De Gilden Bouw en Onderhoud in Betonstraat 9, Kampen Overijssel 8263 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Kampen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kampen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kampen Overijssel, 8263 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3660805]