Lubberts Tandprotheticus N M

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vloeddijk 54 , 8261 GD Kampen, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Lubberts Tandprotheticus N M

Tandprothetische Praktijk N.M.Lubberts

Al sinds 1984 is de praktijk gevestigd in Kampen aan de Vloeddijk nummer 54. We mogen dan ook wel zeggen: een vertrouwd adres!

Een tandprotheticus is gespecialiseerd in het zelfstandig aanmeten en vervaardigen van alle uitneembare gebitsprothesen direct bij de drager.

Als u toe bent aan een nieuwe gebitsprothese of u heeft klachten over uw huidige prothese kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht. Natuurlijk bent u ook voor reparaties bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in de implantaat gedragen prothese of wel ‘Het Klikgebit ‘.

Door een jarenlange ervaring zijn we in de meeste gevallen in staat uw gebitsproblemen op te lossen. Een prothese wordt dan ook in nauwe samenwerking met u gemaakt. Uw wensen zijn erg belangrijk voor ons en worden daar waar mogelijk verwerkt in uw nieuwe prothese. Wij adviseren u natuurlijk wat de beste mogelijkheden voor u zijn.

Een verwijzing voor een volledige gebitsprothese is niet noodzakelijk. In samenwerking of op verwijzing van een kaakchirurg of implantoloog/tandarts maken wij ook geheel zelfstandig partiële protheses, frame protheses en implantaat gedragen protheses.

Wij werken nauw samen met mondhygiënistes, kaakchirurgen en tandarts/implantologen. Hierdoor kunnen wij u van allerlei soorten uitneembare gebitsprotheses voorzien.

Kwaliteit is het speerpunt van onze praktijk. Daarom is Tandprothetische Praktijk N.M.Lubberts gecertificeerd volgens de HKZ norm (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector).

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lubberts Tandprotheticus N M in Vloeddijk 54, Kampen Overijssel 8261 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Kampen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kampen Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kampen Overijssel, 8261 GD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826583]