Vitree Jeugdhulp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hilbert van Dijkstraat 13 , 8264 PC Kampen, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vitree Jeugdhulp

Vitree biedt hulp aan kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling of gedragsproblemen hebben. Het gaat om kinderen mét en zonder een licht verstandelijke beperking. De hulp richt zich op het hele gezin, ouders worden intensief betrokken bij de behandeling. Ons uitgangspunt is om de hulp zo mogelijk in de thuissituatie te bieden.
Met circa 700 medewerkers werken we vanuit meer dan 60 behandellocaties in drie regio’s: West-Overijssel, Almere en het overige deel van Flevoland. Vitree is aanbieder van pleegzorg in de provincie Flevoland.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vitree/299795606728671

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vitree Jeugdhulp in Hilbert van Dijkstraat 13, Kampen Overijssel 8264 PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Kampen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kampen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kampen Overijssel, 8264 PC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820966]