Verkeersschool Hubers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kolkweg 6 , 8055 PV Laag Zuthem, Overijssel
Raalte

E-mail

Over Verkeersschool Hubers

Verkeersschool hubers bestaat al sinds 1979 en is opgericht door Jan Hubers.

Wij geven rijles in Zwolle en wijde omgeving.

Bij de reguliere rij-opleiding kun je er voor kiezen om 1 keer per week te lessen, maar het is natuurlijk ook mogelijk (in overleg met de rij instructeur / instructrice) om voor meerdere rijlessen per week te kiezen. De rijlessen worden overdag gegeven, maar er zijn wel mogelijkheden om 's avonds te rijden of op zaterdag.Het is natuurlijk wel aan te raden zoveel mogelijk overdag rijles te nemen omdat er overdag meer drukte is op de weg en de examens ook overdag zijn.

Wij geven ook les in een automaat. Tevens hebben wij een automaat met de meest voorkomende aanpassingen zodat mensen met een handicap ook kunnen rijden.

Bij ons kun je kiezen voor losse rijlessen of voor een pakket inclusief (eventueel een tussentijdse toets) en 1x een examen..Op de website van de rijschool staan de prijzen vermeld

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Laag Zuthem Overijssel

Is Verkeersschool Hubers in Kolkweg 6, Laag Zuthem Overijssel 8055 PV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Rijlessen diensten in Laag Zuthem Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Laag Zuthem Rijlessen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Laag Zuthem Overijssel, 8055 PV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825295]