Vekoma BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parallelweg 16 , 8152 BE Lemelerveld, Overijssel

E-mail

Over Vekoma BV

Vekoma levert het volledige programma in de kwaliteitsmerken Vekoma, Luk, Sachs en Valeo en heeft tevens een reparatieafdeling voor minder courante koppelingen om optimale service aan de klanten te bieden.

Wij kunnen het complete assortiment bestel- en personenwagen-koppelingssets leveren. Tevens levering van Ombouwsets Personenwagens.

Vekoma B.V. levert een zeer uitgebreid programma drukgroepen van zowel trucks als tractoren.Hiernaast kunnen we in onze eigen werkplaats een groot aantal drukgroepen zelf nieuw produceren of reviseren. Wij helpen u ook graag voor een reparatie aan een drukgroep of alleen het testen en eventueel afstellen.
Het laten vlakken en naslijpen van vliegwielen van alle afmetingen is bij ons ook mogelijk.
Tevens hebben wij een groot aantal nieuwe en gevlakte vliegwielen in voorraad om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Wij leveren Torsiedempers voor alle merken Tractoren. Zowel standaarduitvoering als een verzwaarde / verbeterde uitvoering.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Trade Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Lemelerveld Overijssel

Is Vekoma BV in Parallelweg 16, Lemelerveld Overijssel 8152 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lemelerveld Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lemelerveld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lemelerveld Overijssel, 8152 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3698597]