Pius Floris Boomverzorging Deventer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hemeltjesweg 4 , 7434 PH Lettele, Overijssel
Deventer, Salland

E-mail

Over Pius Floris Boomverzorging Deventer

De Koninklijke Ginkel Groep is een allround hoveniersbedrijf dat werkt aan het duurzaam vergroenen van onze leefomgeving.
Wij richten ons al sinds 1903 op alle groene facetten in de binnen- en buitenruimte.
De organisatie heeft 5 vestigingen met een landelijke dekking en telt 175 medewerkers.

Pius Floris Boomverzorging Deventer is onderdeel van de Koninklijke Ginkel Groep

Veelkleurige kwaliteit in omgevingszorg
Wij zijn een veelkleurig bedrijf. Dat ziet u terug in het brede scala aan (specialistische) diensten dat wij u kunnen bieden. Verder werken we op elk gewenst schaalniveau. Van grote terreinen tot tuinen en dakterrassen: u kunt met al uw wensen bij ons terecht.

Kwaliteit
Alle vestigingen van de Ginkel Groep dragen het Groenkeur keurmerk voor tuinaanleg, tuinonderhoud en groenvoorziening. Bij Groenkeur staat úw tevredenheid centraal. Ook zijn we ISO9001 en VCA** gecertificeerd. Wij staan dan ook garant voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Omgevingszorg
We staan voor totale omgevingszorg: een leefbare omgeving helpen creëren waar natuur, milieu en duurzaamheid een centrale plaats innemen. We willen mens en natuur dichter bij elkaar brengen: door aanleg van groen, maar ook door milieuvriendelijke werkwijze.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pius Floris Boomverzorging Deventer in Hemeltjesweg 4, Lettele Overijssel 7434 PH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Lettele Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lettele Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lettele Overijssel, 7434 PH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819071]