Gemeente Losser

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisplein 1 , 7581 AG Losser, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gemeente Losser

Losser is als gemeente ontstaan in 1811. Losser heeft een prachtig groot buitengebied, dat zich uitstrekt langs de oevers van de rivier De Dinkel. De gemeente Losser bestaat uit de kerkdorpen Beuningen, De Lutte, Glane, Losser en Overdinkel.
Losser, gelegen in Noordoost Twente, werkt nauw samen met haar buur- en partnergemeenten in de regio Twente en de Euregio.

Losser kent een rijk verenigingsleven en heeft een heel actieve leefgemeenschap. Elk kerkdorp heeft een eigen dorpsraad. Ieder jaar zijn er in de gemeente tal van evenementen en festiviteiten, waaronder carnaval, het bruegheliaans festijn, de Hellehondsdagen en het Euregiofeest.

De gemeente Losser is erg populair onder toeristen vanwege het prachtige landschap, dat zich uitstekend leent voor wandelingen en fietstochten. Losser biedt een grote variatie aan overnachtingsmogelijkheden in hotels, op campings en op (kleinschalige) recreatieparken. Met de grote stad Enschede om de hoek komen winkelpubliek, theater-, cultuur- en sportliefhebbers ook volop aan hun trekken.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Gemeente-Losser/410660225711886

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Losser in Raadhuisplein 1, Losser Overijssel 7581 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Losser Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Losser Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Losser Overijssel, 7581 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824483]