Leemkuil-Kienhuis klassieke homeopathie en natuurgeneeskunde

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ludgeruslaan 5 , 7581 DE Losser, Overijssel

E-mail

Over Leemkuil-Kienhuis klassieke homeopathie en natuurgeneeskunde

Homeopathie is een holistische, alternatieve geneeswijze, die tegenwoordig steeds meer wordt erkend naast de reguliere geneeskunde voor het behandelen van uw klachten. Heeft u last van terugkerende of acute lichamelijke klachten of zit u niet lekker in uw vel, dan is homeopathie wellicht ook een goede oplossing voor u.

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze, die het zelfgenezend vermogen van het lichaam aanspreekt. Op die manier wordt het vermogen, het herstelproces in gang gezet. Homeopathische middelen ondersteunen dit proces en de vitaliteit neemt toe. Bij de klassieke homeopathie schrijft de homeopaat een geneesmiddel voor, dat niet alleen gekozen is op uw klacht of ziekte, maar dat past bij u als persoon. Voor iedereen wordt een individueel behandelplan ingezet en een passend middel gezocht.

Het genezingsproces gaat vrijwel altijd geleidelijk, waarna een duurzame genezing volgt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Leemkuil-Kienhuis-klassieke-homeopathie-en-natuurgeneeskunde-1767491473464235/

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leemkuil-Kienhuis klassieke homeopathie en natuurgeneeskunde in Ludgeruslaan 5, Losser Overijssel 7581 DE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Losser Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Losser Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Losser Overijssel, 7581 DE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819388]