Luttikhuis Personenvervoer BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Enschedesestraat 16 , 7582 AG Losser, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Luttikhuis Personenvervoer BV

Wij zijn een vervoersbedrijf met een zeer rijke ervaring op het gebied van personenvervoer. Luttikhuis is een echt familiebedrijf, waar op dit moment de tweede generatie actief is, met een wagenpark van bijna 8 touringcars en/of minibussen, 15x 8-pers.busjes, 25x personenwagens en rouwauto's. De opgedane ervaring en kennisoverdracht in al deze jaren staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit vertaalt zich in een langdurige samenwerking met opdrachtgevers.

De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op het vervoer voor Gemeente Losser, Gemeente Enschede en de Gemeente Haaksbergen, rolstoelvervoer, woon-, werkverkeer, taxivervoer, groepsvervoer, discovervoer, pakketdienst, directievervoer, touringcarvervoer. Indien gewenst kunnen wij uw vervoer compleet op maat maken. Naast de genoemde activiteiten kunnen wij ook zorg dragen voor uw overige vervoers- en/of verzorgingswensen.

Bij onze uitvaartzorg kunt u terecht voor het regelen van een uitvaart. Een passend afscheid is meer dan begraven of cremeren alleen. Al meer dan 50 jaar ervaring in het verzorgen van een persoonlijk afscheid in Twente. Sterk zijn wij in de lokale kennis voor de plaatsen Enschede Losser Denekamp Overdinkel Boekelo Oldenzaal en Hengelo.

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Losser Overijssel

Is Luttikhuis Personenvervoer BV in Enschedesestraat 16, Losser Overijssel 7582 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begrafenis diensten in Losser Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Losser Begrafenis per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Losser Overijssel, 7582 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754346]