Groene camping de Keite

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Rijssenseweg 19 A , 7475 SM Markelo, Overijssel
Hof van Twente, Twente

E-mail

Over Groene camping de Keite

De Keite is een groene camping in Markelo, gelegen in de gemeente Hof van Twente. Het erf en de omliggende gronden zijn met liefde voor natuur en streek ingericht met inheemse beplantingen.

De Keite is uniek! U staat niet op een veld met tenten en caravans, maar u heeft echt een eigen stekje met vooral vogels als buren, die verscholen in de struiken u laten genieten van hun gezang.

Het terrein rondom het voormalige boerenerf is ruim ingedeeld met veel groen. De gevarieerde inheemse (ecologisch onderhouden) terreinbeplanting biedt aan veel vogels, kleine zoogdieren en insecten aantrekkelijke nest- en schuilgelegenheid.

De kampeerplaatsen zijn onderling gescheiden door brede beplanting, waardoor u optimaal kunt genieten van uw privacy.

Er zijn toeristische, seizoen- en jaarplaatsen. De plaatsen zijn voorzien van elektra-aansluitingen (4 ampère groene stroom). Op of bij de plaatsen is een watertappunt.

In het toiletgebouw zijn douches en wascabines met warm en koud water, toiletten en een heetwatertappunt met afwasplaats. Tevens is er een stortplaats voor chemisch toilet.

In de receptieruimte op de deel van de boerderij kunt u een ijsje of een kop koffie/thee kopen en gebruik maken van de computer met internet.

Tot ziens op De Keite!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dekeite

Categorieën: Campsites

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Groene camping de Keite in Oude Rijssenseweg 19 A, Markelo Overijssel 7475 SM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Markelo Overijssel, 7475 SM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825012]