ARTIEST VAN DE WEEK OP DREAM FM - JOYZ

ARTIEST VAN DE WEEK OP DREAM FM - JOYZ van Dream Fm

Door: Dream Fm  01-03-2009
Trefwoorden: Artiestvandeweek, Dresmfm, Joyz,

Joyz (Joyce Kusters) werd geboren in een dorpje vlakbij ’s-Hertogenbosch, op 21 augustus 1984. Nog geen jaar oud, ‘performde’ ze al voor iedereen die het maar wilde horen en zien.

In september 2006 ontmoette Joyz Chris van Vliet en DJ Chris. Zij werkten op dat moment aan de single “Can’t stop loving you”. Joyz maakte een demo van “Michel” (Anouk), en werd meteen gevraagd om de vocalen voor deze single op zich te nemen.

De CD-single werd gereleased op 23 maart 2007. In 2007 en 2008 werkte Joyz met verschillende producers, stond ze live op het podium, en deed zo wat ervaring op en deed zo wat ervaring op in de muziekwereld. Ze had ondertussen al een songtekst geschreven voor “Dancing in the night” (met Tom Beyer), die wereldwijde airplay kreeg via sellAband. Maar een groter project diende zich aan; Joyz schreef in één nacht de tekst en melodie voor “How Come” en “Runaway”. Lexikon Music verzorgde de muziek die bij de melodie en tekst paste. Beide nummers werden in het eerste kwartaal van 2008 uitgebracht, en kwamen onder de aandacht van deejay Rob Stenders. Hij vroeg Joyz om een week lang te gast te zijn in zijn programma “Stenders Eetvermaak”.

Lees meer op www.dreamfm.nl of www.dreamfm.hyves.nl!!!!

Trefwoorden: Artiestvandeweek, Dresmfm, Joyz,

Contact Dream Fm

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share