Effeweg.nl ook in 2009 zeer voordelig

Effeweg.nl ook in 2009 zeer voordelig van Effeweg.nl

Door: Effeweg.nl  30-07-2009
Trefwoorden: Vakantie, Busreis, Busreizen

Op 9 en 12 december valt de nieuwe brochure van effeweg.nl bij klanten en mensen die eerder een folder hebben aangevraagd in de bus. De reisorganisatie kan tevreden terugkijken op het jaar 2008, wat evenals voorgaande jaren afgesloten zal worden met een flinke groei. Ook over het reisaanbod van 2009 is de organisatie tevreden: “Met 32 nieuwe reizen en een kleurrijke brochure van 148 pagina’s kunnen we niet klagen” Aldus Wieger Waardenburg, marketing manager bij effeweg.nl. “Nieuw dit jaar zijn een aantal themareizen, waaronder een fietsreis, een Wellnessreis en een reis naar Disneyland® Resort Paris. Verder is het aantal reizen naar Italië fors uitgebreid, zijn er diverse stedenreizen toegevoegd en bestaat voor het eerst de mogelijkheid om een 15-daagse busreis te boeken.”

Busreizen populair
Eén van de redenen voor de groei is volgens Waardenburg de toenemende populariteit van busreizen. De bus is het meest milieuvriendelijke ‘vakantievoertuig’, biedt tegenwoordig veel comfort en is aantrekkelijk geprijsd in vergelijking met andere vervoermiddelen. Effeweg.nl biedt bovendien een flink aantal opstapplaatsen aan, verspreidt over het hele land.

Economisch Crisis
Op de vraag of effeweg.nl ook last heeft van de economisch slechte tijden antwoord Waardenburg: “We merken er nog weinig van. Het kan zelfs wel eens goed uitpakken voor ons als direct seller. Hierdoor zijn onze reizen over het algemeen erg goedkoop, terwijl het product prima is. Door de economisch mindere tijden zullen consumenten kritischer naar de prijs gaan kijken, wat ons eigenlijk alleen maar kansen biedt.”

Effe Weg?
Effeweg.nl biedt voordelige meerdaagse busreizen binnen bijna heel Europa. Behalve de reis en het verblijf is er een volledig excursieprogramma. De reizen zijn bij effeweg.nl ingedeeld in de categorieën stedenreizen, excursiereizen, themareizen, muziekreizen en kerstreizen. Via de website www.effeweg.nl is het meest actuele reisaanbod te raadplegen. Ook treft u daar veel foto’s aan van de bestemmingen en kunt u het uitgebreide programma en de hotelinformatie raadplegen. Indien u niet beschikt over internet, kunt u ook telefonisch een brochure aanvragen of een boeking plaatsen. U kunt effeweg.nl bereiken op telefoonnummer 0529 – 46 96 67.

Trefwoorden: Bus, Busreis, Busreizen, Busvakantie, Vakantie