effeweg.nl ziet kansen in kredietcrisis

effeweg.nl ziet kansen in kredietcrisis van Effeweg.nl

Door: Effeweg.nl  30-07-2009
Trefwoorden: Busreis, Busreizen, Stedentrip

In de media zijn er de afgelopen tijd al veel berichten verschenen over deze koersontwikkeling. Dit heeft de populariteit van Londen zeker goed gedaan, merken ze ook bij effeweg.nl, direct seller en aanbieder van naar eigen zeggen ‘supervoordelige busreizen’. “Londen is niet altijd zo populair geweest” verklaart Wieger Waardenburg, marketing manager bij effeweg.nl. “Een jaar of drie geleden zagen we een enorme dip in de boekingen voor Londen. De recente koersontwikkeling en de aandacht daarvoor in de media hebben de populariteit van deze stad zeker goed gedaan”.

Inspelen op de situatie
De aanbieder van busreizen speelt goed in op deze situatie en komt met een ‘Super Summer Sale’ waarbij 4 daagse busreizen naar Londen worden aangeboden voor slechts €139. Dit is ook nog eens inclusief 3 hotelovernachtingen in een mooi 3* hotel, 3 maal ontbijtbuffet, de bootovertochten en het vervoer per luxe touringcar. “We krijgen regelmatig vragen van mensen die niet snappen dat dit mogelijk is. De flexibiliteit van een direct seller als effeweg.nl, goede samenwerking met hotels en het rijden met eigen touringcars bieden zijn belangrijke succesfactoren om dit te kunnen doen” aldus Waardenburg. “We merken nu al dat het storm loopt, de actie kan nu al een succes worden genoemd”.

Stedentrip Londen?
Wie wil profiteren van de actie van effeweg.nl, heeft de keuze uit vele vertrekdata in juli en augustus. In deze periode worden de actiereizen vanaf €149 aangeboden. Voor een aantal data heeft effeweg.nl zich inmiddels al genoodzaakt gezien om extra, duurdere capaciteit in te kopen. Voor meer informatie en boekingen kunt u kijken op www.effeweg.nl of bellen met 0529 – 46 96 67.

Trefwoorden: Busreis, Busreizen, Busvakantie, Stedentrip