Troubadour Restaurant De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westeinde 142 , 7711 CR Nieuwleusen, Overijssel
Dalfsen, Overijssels Vechtdal

E-mail - Geen ingevoerd

Over Troubadour Restaurant De

Welkom bij het bourgondisch Buffetrestaurant " De Troubadour" in Nieuwleusen.

Een bourgondier hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Iemand is een echte bourgondier als hij of zij zichtbaar van het leven geniet, enthousiast is over lekker eten en drinken en goed gezelschap in een gezellige omgeving op prijs stelt.

Wij onthalen onze gasten op een goede maaltijd, een prima glas wijn of een (speciaal) biertje van onze bierkaart in een aangename omgeving waar je heerlijk kunt genieten van wat onze keuken u te bieden heeft.

Bent u met z'n tweeen, met vrienden of met familie, of als u iets te vieren hebt, in De Troubadour vindt u een gastvrij onthaal, een uitgelezen buffet in een vriendelijke, landelijke en muzikale ambiance.

Restaurant De Troubadour biedt u een breed scala van de heerlijkste koude en warme gerechten, aangepast aan wat het seizoen biedt. U kunt naar eigen smaak en keuze onbeperkt eten van de diverse gerechten welke wij hebben opgesteld.

Sinds 16 April 2006 is restaurant De Troubadour voor velen een begrip en voor nieuwe gasten een ontdekking!

Het restaurant beschikt over plm. 65 zitplaatsen en is, naast een heerlijk buffet, ook een perfecte plek voor een bijeenkomst, (familie)partij of personeelsfeest.

Om aan uw wensen te kunnen voldoen zorgen wij altijd voor een passend aanbod.

Wij zien uw bezoek aan ons heel graag tegemoet,

Openingstijden

Ma - Do
Gesloten
Vr - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Troubadour Restaurant De in Westeinde 142, Nieuwleusen Overijssel 7711 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Nieuwleusen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwleusen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwleusen Overijssel, 7711 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816571]