Drukkerij Ponsteen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijssensestraat 61 , 7442 MR Nijverdal, Overijssel

E-mail

Over Drukkerij Ponsteen BV

Drukkerij Ponsteen beschikt over een professionele afdeling Vormgeving & dtp.
Goed opgeleide mensen met jarenlange ervaring nemen uw wensen door, adviseren u en komen met frisse ideeën en een ontwerp op maat.
Of het nu gaat om een brochure, een nieuwe huisstijl of een trouw- of geboortekaart,
we zijn overal in thuis!

Vormgeving, ctp, drukken en afwerken... alles onder 1 dak.
Dat is onze kracht. Dit zorgt voor korte lijnen, waardoor we snel kunnen handelen en samen tot een prachtig eind resultaat kunnen komen.

De moderne computer to plate (CTP) techniek is de vervanging van de 'vroegere' filmmontage. Pdf-bestanden worden met behulp van een montage-programma op stand gezet en via een thermisch proces direct op de drukplaat belicht. Groot voordeel van deze methodiek ten opzichte van de traditionele filmmontage en belichting is het ontbreken van chemie. Milieubelastende afvalstoffen behoren bij Drukkerij Ponsteen
hiermee tot het verleden.
Daarnaast resulteert het uitschakelen van een tussenstap altijd in minder kwaliteitsverlies, terwijl ook het fijnere raster van deze digitale techniek bijdraagt aan een nog betere kwaliteit.

Handelsdrukwerk
Drukkerij Ponsteen werkt met ervaren vakmensen, uiterst moderne apparatuur en de meest geavanceerde software. Drukkerij Ponsteen heeft alles in huis om het te maken; perfect drukwerk voor een alleszins redelijke prijs.
Alle voorkomend offset en digitaal drukwerk, van visitekaartje tot folders, van affiche tot brochures; exact volgens uw wensen, precies op tijd.
Zodat u door kunt!

Persoonlijk contact is daarbij voor ons een vanzelfsprekendheid.
Vandaar dat we bewust kiezen voor een relatief klein team. Dankzij vergaande automatisering is dat kleine team echter wel in staat snel en alert te reageren op iedere vraag uit de markt.

U mag van ons drukwerk van onberispelijke kwaliteit verwachten.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Drukkerij Ponsteen BV in Rijssensestraat 61, Nijverdal Overijssel 7442 MR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zakelijk diensten in Nijverdal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijverdal Zakelijk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijverdal Overijssel, 7442 MR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3743492]