Fysio Centrum Nijverdal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jacob van Houtestraat 8 , 7442 NC Nijverdal, Overijssel

E-mail

Over Fysio Centrum Nijverdal


Centrum voor geregistreerd Fysiotherapie, Manueel therapie, Bekkenfysiotherapie, Sportfysiotherapie, Beweegprogramma's en Medisch Fitness.
Behandelkwaliteit, laagdrempeligheid, en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. Al jaren zijn wij als team bezig met kwaliteitsverbeteringen in de gezondheidszorg en het ontwikkelen van beweegprogramma’s. Sinds december 2011 zijn we dan ook gecertificeerd als Pluspraktijk en Topzorg-Praktijk. Dit is een kwaliteitskeurmerk in het leven geroepen door een aantal zorgverzekeraars (CZ/Delta Lloyd/Ohra/Achmea/Menzis/Zilveren Kruis/de Friesland) die nog verder gaat dan het HKZ-certificaat (ISO-9001).
De praktijk voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen die aan een moderne fysiotherapiepraktijk gesteld mogen worden, de bedrijfsvoering, medische dossiervorming, verslaglegging en de klanttevredenheid is aantoonbaar op orde en de praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren. Slechts 6% van de fysiotherapiepraktijken in Nederland voldoet momenteel aan bovengenoemde criteria en worden door de bovenstaande zorgverzekeraars dan ook extra aanbevolen bij hun verzekerden.
Onze praktijk bestaat uit 8 therapeuten en een secretaresse. We zijn breed gespecialiseerd en aangesloten bij diverse netwerken; schoudernetwerken Twente, Salland en Zwolle, Rugnetwerk Twente, SportfysioOost, Reumanetwerk, Parkinsonnetwerk, Longnet, Claudicationet. Hierdoor hebben we een brede multidisciplinaire samenwerking en een brede ervaring op diverse vlakken, waarbij uiteraard ook de sportrevalidatie. We hebben vele jaren ervaring met de (sport)revalidatie van complexe knie- en schouderletsel en middels de diverse netwerken worden de nieuwste inzichten en ontwikkelingen gevolgd, besproken en toegepast.
Hiernaast is er een directe samenwerking met de ergotherapie en podotherapie, welke nu ook enkele dagdelen per maand zitting hebben in onze praktijk aan de J. van Houtestraat 8 in Nijverdal.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Fysio-Centrum-Nijverdal-314907838553136/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijverdal Overijssel

Is Fysio Centrum Nijverdal in Jacob van Houtestraat 8, Nijverdal Overijssel 7442 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Webshop diensten in Nijverdal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijverdal Webshop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijverdal Overijssel, 7442 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226664]