Fysiosens Praktijk voor Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grotestraat 42 , 7443 BJ Nijverdal, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiosens Praktijk voor Fysiotherapie

FysioSens is een praktijk voor fysiotherapie met verschillende verbijzonderingen. Zo bieden wij aan:
Fysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Kinderbekkenfysiotherapie, Oncologie fysiotherapie, Oedeem therapie, Myofasciale pijn en triggerpoits, dryneedling. De volgende groepszittingen kunnen worden gevolgd voor volwassenen; Zwangerfit®, zwangerfit aqua, Fitdankbaby, back to move. Voor kinderen hebben wij Fitkids en special fit 4 kids. Wij zijn aangesloten bij het Rugnetwerk en het Claudicatio Net.

In de vestigingen Grotestraat 42 7443 BJ in Nijverdal, Mensinkweg 41a 7442 TA in Nijverdal en Kruizemunthof 6 7641 EX in Wierden werken wij met 13 dames.We hebben een gezamenlijke visie waarin we streven om de mens inzicht te geven in eigen verantwoordelijkheden en mogelijkheden en deze mens op die manier te begeleiden bij het invullen van de (hulp)vraag.

In onze praktijk staat de patiënt centraal. Wij zijn in hoge mate betrokken en hanteren een persoonlijke benadering. Wij streven naar een evenwicht in kwaliteit en klantgerichtheid met een laagdrempelig karakter. Wij zien ons zelf niet alleen als behandelaar maar ook als begeleider en coach.

In de toekomst is het bewerkstelligen van multidisciplinaire samenwerking onze uitdaging. Meerdere disciplines die nauw met elkaar samenwerken en dezelfde visie delen. Zorg op de mens gericht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiosens Praktijk voor Fysiotherapie in Grotestraat 42, Nijverdal Overijssel 7443 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Nijverdal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijverdal Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijverdal Overijssel, 7443 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818148]