Fysiotherapiepraktijk Kruidenwijk Nijverdal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kuperserf 4 12 , 7443 HC Nijverdal, Overijssel

E-mail

Over Fysiotherapiepraktijk Kruidenwijk Nijverdal

Fysiotherapie Kruidenwijk, is een team van ervaren paramedici in de Kruidenwijk te Nijverdal, die met behulp van reguliere behandelmethoden klanten met gezondheidsklachten behandelen en begeleiden. Sinds 1987 zijn wij gevestigd in de Kruidenwijk.

Op dit moment zijn wij in het Medisch Centrum Kruidenwijk gevestigd, tezamen met onder andere een dietiste, cesar therapeut, podotherapeut en logopedist. Voor een afspraak of meer informatie kunt u ons op werkdagen bellen tussen 08.00 en 18.00 uur. U kunt ons ook e-mailen. U kunt bij ons direct of met een verwijzing behandeld worden. Mocht u voor een behandeling niet naar de praktijk kunnen komen dan behandelen we ook aan huis. Kinderfysiotherapie voor kinderen tussen 0 en 2 jaar is altijd aan huis.

Het is in onze visie belangrijk dat u zich prettig voelt in onze praktijk, dat wij samen met u een goed beeld krijgen van uw klachten, stoornissen en eventuele beperkingen en niet alleen kijken naar de klacht op zich, maar juist ook naar het ontstaan en hoe om te gaan met uw klachten. Behoefte van de patient staat voorop voor een totale zorgbeleving waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan. Onze praktijk heeft in 2010 de HKZ-certificering behaald, een kwaliteitskeurmerk voor zorginstellingen.
veelal behandelen we multidisciplinair. Wij hebben zelf vele specialisaties in huis waaronder, manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, crafta, kinderbekkenfysiotherapie, dry needling, psychomotore therapie. Daarnaast behandelen vaak een individu met anderen samen zoals met de logopedist, (kinder-) psycholoog, cesar therapeut en podotherapeut. Naast individuele therapie bieden wij ook groeptherapieen aan. Voor kinderen bijvoorbeeld de peutergym, club xtra/ speciale gym en samen met een psychomotorische therapeut en kinderfysiotherapeut TREF!. Een groep voor kinderen met sociaal emotionele problemen.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapiepraktijk Kruidenwijk Nijverdal in Kuperserf 4 12, Nijverdal Overijssel 7443 HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijverdal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijverdal Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijverdal Overijssel, 7443 HC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817821]