Glasvezelbehang.nl

Afdrukken

Is Glasvezelbehang.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nicolaus Ottostraat 11-15 , 7442 DV Nijverdal, Overijssel

E-mail

Over Glasvezelbehang.nl

Glasvezelbehang

Uw muur behangen met glasvezelbehang

Als u uw muur op professionele manier wil behangen, met een sterk materiaal dat naadloos aansluit, overweeg dan eens glasvezelbehang. Glasvezel behang is de verzamelnaam voor glasweefsel, glasvlies en renovlies. Het is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens allerhande voordelen met zich meebrengt. In onze webshop vindt u meerdere soorten behang, in maten vanaf 1 vierkante meter. Zo kunt u uw aanschaf helemaal afstemmen op uw wensen.

Aan de slag met glasvliesbehang

Een van de soorten glasvezel behang is glasvlies behang. Net als bij de andere soorten van dit behang komt er ook bij glasvlies behang geen papier aan te pas. Glasvlies onderscheidt zich dan weer van de andere soorten doordat de structuur van de glasvezels soms zichtbaar is. Deze soort behang is dankzij de structuur erg makkelijk bij te snijden en ook simpel op een muur aan te brengen. Het zit buitengewoon strak te

Kaart

Andere diensten in de buurt van Nijverdal Overijssel

Is Glasvezelbehang.nl in Nicolaus Ottostraat 11-15, Nijverdal Overijssel 7442 DV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Glasvezelbehang diensten in Nijverdal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijverdal Glasvezelbehang per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijverdal Overijssel, 7442 DV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813628]