Kooten Dak- en Installatietechniek BV Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 6 , 7442 CH Nijverdal, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kooten Dak- en Installatietechniek BV Van

Sinds 1920 houden wij ons bezig met het dak en installatie vak. Van ontwerp, aanleg en het beheren van uw dak en installaties. Inhoudelijk gaat het van een installatieonderdeel tot grote utilitaire installaties. Deze werkzaamheden bieden wij aan van particulier tot bedrijf of instelling.

Telkens weer zullen onze opgeleide en ervaren medewerkers uw wensenplaatje en alle bijkomende zaken bovenaan zetten. Specifieke installatie problematiek wordt vertaald naar een begrijpelijke technische oplossing. Praktisch en kostenbesparend.
De medewerker zal uw project tijdens de uitvoering intensief begeleiden en regelmatig contact houden omtrent de voortgang van het werk. Dus van ontwerp tot en met oplevering.

Naast ons dak- en installatiebedrijf en onze beveiligingsafdeling hebben wij ook nog een doe-het-zelf/advies afdeling (InstalCenter) voor levering van alle sanitair, elektra, dak- en installatiematerialen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kooten Dak- en Installatietechniek BV Van in Nijverheidsweg 6, Nijverdal Overijssel 7442 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijverdal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijverdal Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijverdal Overijssel, 7442 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821452]