Ongediertebestrijding Koster-Services

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminastraat 35 7 , 7442 GC Nijverdal, Overijssel

E-mail

Over Ongediertebestrijding Koster-Services

Koster-Services is een bedrijf voor ongedierte- of plaagdierbestrijding te Nijverdal. Wij hebben ons gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van houtworm en boktor. Ook voor ander ongedierte hebben wij een passende oplossing. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en zijn klantvriendelijkheid en servicegerichtheid vanzelfsprekende bijkomstigheden bij onze dienstverlening. We voeren onze werkzaamheden uit in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. Daarbij hanteren we materialen en technieken die een minimale aanslag op het milieu hebben. Heeft u een vraag of een dringend probleem, aarzel niet en neem contact met ons op. Voor ongediertebestrijding in Nijverdal en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pest Controller

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ongediertebestrijding Koster-Services in Wilhelminastraat 35 7, Nijverdal Overijssel 7442 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nijverdal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijverdal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijverdal Overijssel, 7442 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825686]