Goedkoopste autoverzekering voor tweede auto's, jongeren, snelle auto's en ex-lease rijders

Goedkoopste autoverzekering voor tweede auto's, jongeren, snelle auto's en ex-lease rijders van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs

Door: Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs  13-06-2008
Trefwoorden: Autoverzekering, Bmw, Golf

Als u al jaren bij dezelfde autoverzekeraar verzekerd bent dan bestaat de kans dat u ruimschoots teveel betaalt voor uw autoverzekering. Door de komst van nieuwe verzekeraars dalen de premies voor autoverzekeringen al geruime tijd. De voordelen kunnen oplopen tot 30% of meer.

Ook jongeren doen er goed aan rond te kijken naar de mogelijkheden van een autoverzekering op eigen naam. Helaas gebeurt het nog maar al te vaak dat een Golf VR6 verzekerd wordt op naam van moeder met moeder van 52 als regelmatige bestuurder...... Dit is absoluut af te raden. Uiteraard is de premie voor een volwassene lager. Keerzijde is dat als de autoverzekering 5 jaar lang op naam van moeder heeft gelopen er door de zoon helemaal geen 'schadevrije jaren' worden opgebouwd. Elk opgebouwd schadevrij jaar zorgt voor een lagere premie. Tegen de tijd dat de zoon op eigen naam een mooie auto wil gaan verzekeren begint hij weer met 0 schadevrije jaren.

Stopt u met het rijden van een lease auto en heeft u geen verzekering op eigen naam gehad? Dan begint u normaal gesproken ook met 0 schadevrije jaren. Gelukkig zijn er verzekeraars die ook op basis van het aantal jaren rijbewijs een forse korting weggeven. Ook u betaalt een lage premie.

Een tweede gezinsauto hoeft al helemaal niet veel te kosten in de verzekering. Het is al helemaal niet nodig om deze bij de verzekeraar te verzekeren waar u uw eerste auto ook verzekerd heeft. Een tweede auto krijgt meteen al een hoge korting.

Kijk voor de goedkoopste autoverzekering op onze site waar u 20 autoverzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Ook voor u hebben wij de goedkoopste autoverzekering.

http://www.supergoedverzekerd.nl/autoverzekering.php

Beste autoverzekering

Goedkoopste autoverzekering

Premie autoverzekering

Vergelijk autoverzekeringen

Trefwoorden: Auto Verzekering Jongeren, Autoverzekering, Autoverzekering Jonge Bestuurder, Autoverzekering Jongeren, Autoverzekering Korting, Bmw, Goedkoopste Autoverzekering, Goedkope Auto Verzekering, Golf, Gti, Mercedes, Snelle Auto Verzekeren, Subaru, Tweede Auto Verzekeren, Tweede Auto Verzekering, Verzekering Ex-lease, Verzekering Rijbewijs, Vr6,

Contact Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share