Unieke overlijdensrisicoverzekering waarvan de premie alleen maar omlaag kan!

Unieke overlijdensrisicoverzekering waarvan de premie alleen maar omlaag kan! van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs

Door: Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs  20-12-2008
Trefwoorden: Overlijdensrisicoverzekering, Risicoverzekering, Overlijdensverzekering

Introductie nieuwe unieke overlijdensrisicoverzekering!
Waarin onderscheidt zich deze nieuwe overlijdensrisicoverzekering van andere aanbieders?

U betaalt één van de scherpste premies van Nederland. Maar daar houdt het voordeel nog niet op. Gedurende de looptijd kan het verzekerd bedrag bij een andere verzekeraar worden ondergebracht als zij een lagere premie bieden. U profiteert dus als bestaande klant ook tijdens de looptijd van een dalende prijs (onder hetzelfde contract en zonder gezondheidsvragen!)

Aan u de keuze op welke wijze u dit voordeel wilt benutten. Beide opties zijn UNIEK voor een overlijdensrisicoverzekering.

Restitutie van de teveel betaalde premie aan het einde van de looptijd of bij voortijdige beëindiging.

Eén keer per 5 jaar de mogelijkheid om uw premie te verlagen (er wordt dan een herberekening gemaakt uitgaande van de aktuele situatie. Er wordt dan ook rekening gehouden met de al teveel betaalde premie uit de voorgaande jaren!)

Uw voordelen op een rij:
De premie is bijzonder scherp (en kan in de toekomst vanzelf nog scherper worden!)
U laat uw nabestaanden goed verzorgd achter
Met deze verzekering betaalt u nooit een cent teveel, doordat de premies regelmatig opnieuw worden vergeleken en waar mogelijk verlaagd (UNIEK!)
Omdat de overlijdensrisicoverzekering onder hetzelfde contract door blijft lopen, heeft een mindere gezondheid helemaal geen invloed!
Bij voortijdige beëindiging van de verzekering ontvangt u een premierestitutie (UNIEK!)
U mag het verzekerde bedrag jaarlijks met maximaal 15% verhogen, zonder nieuwe gezondheidsvragen(!), tot maximaal 2x het oorspronkelijke bedrag!
Extra korting voor niet-rokers

De premie hangt uiteraard van uw persoonlijke situatie af. Wij zullen deze verzekeraar altijd meenemen in onze berekeningen waarbij wij 40 verschillende overlijdensrisicoverzekeraars voor u vergelijken. U hoeft hier niet aanvullend om te vragen.

De overlijdensrisicoverzekering voor uw hypotheek, als nabestaandenvoorziening, compagnonsverzekering, alimentatieverzekering.

 

 

 

Trefwoorden: Overlijden Verzekering, Overlijdens Verzekering, Overlijdensrisicoverzekering, Overlijdensrisicoverzekering Aanvragen, Overlijdensrisicoverzekering Hypotheek, Overlijdensrisicoverzekering Vergelijken, Overlijdensverzekering, Premie Overlijdensrisicoverzekering, Risicoverzekering,

Contact Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs

Goedkoopste overlijdensrisicoverzekering voor rokers! van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs thumbnail
18-09-2009

Goedkoopste overlijdensrisicoverzekering voor rokers!

De goedkoopste overlijdensrisicoverzekering voor rokers regelt u bij ons!


Bespaar duizenden euro's op een overlijdensrisicoverzekering ! van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs thumbnail
11-07-2009

Bespaar duizenden euro's op een overlijdensrisicoverzekering !

De premies van overlijdensrisicoverzekeringen voor rokers zijn nog nooit zo laag geweest als nu. Niet-rokers zijn weliswaar nog voordeliger uit maar ook rokers kunnen enorm profiteren van de concurrentie tussen verzekeraars.


Bespaar duizenden euro's op een uitvaartverzekering van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs thumbnail
11-07-2009

Bespaar duizenden euro's op een uitvaartverzekering

Zelfs met een ruim inkomen kan het interessant zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten.


ZZP-er? Voor u is er een pakket met alle noodzakelijke verzekeringen voor een vaste lage premie! van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs thumbnail
08-02-2009

ZZP-er? Voor u is er een pakket met alle noodzakelijke verzekeringen voor een vaste lage premie!

Het unieke ZZP-pakket voor ZZP'ers in adviserende beroepen, werkend met gereedschap en ZZP'ers in de uiterlijke verzorging.


Uitvaartverzekering - begrafenisverzekering ; kies de beste uitvaartverzekering van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs thumbnail
08-02-2009

Uitvaartverzekering - begrafenisverzekering ; kies de beste uitvaartverzekering

Kies de beste uitvaartverzekering. Wij vergelijken de uitvaartverzekeringen van 8 uitvaartverzekeraars.


Goedkoopste autoverzekering voor tweede auto's, jongeren, snelle auto's en ex-lease rijders van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs thumbnail
13-06-2008

Goedkoopste autoverzekering voor tweede auto's, jongeren, snelle auto's en ex-lease rijders

Uw autoverzekering kan op dit moment al gauw 30% goedkoper. Er is een concurrentieslag tussen verzekeraars gaande. De premies blijven maar dalen. Ook voor u hebben wij de goedkoopste autoverzekering!


Goedkoopste begrafenisverzekering / uitvaartverzekering de beste? van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs thumbnail
13-06-2008

Goedkoopste begrafenisverzekering / uitvaartverzekering de beste?

Het is handig om een begrafenisverzekering te hebben als je geen e 7.500,- op de bank hebt staan. Je zadelt je nabestaanden dan niet op met een extra kostenpost.

Mocht je bijvoorbeeld wel e 7.500,- op de bank hebben staan dan betekent dat niet automatisch dat een uitvaartverzekering niet interessant kan zijn