ZZP-er? Voor u is er een pakket met alle noodzakelijke verzekeringen voor een vaste lage premie!

ZZP-er? Voor u is er een pakket met alle noodzakelijke verzekeringen voor een vaste lage premie! van Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs

Door: Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs  08-02-2009
Trefwoorden: Loodgieter, Hovenier, Timmerman

Dit pakket is afgestemd op de meest voorkomende schaderisico’s die u als ZZP’er loopt. Het pakket kent een vaste, lage premie per maand. Er vindt geen premieverrekening achteraf plaats. Het zzp-pakket is uit te breiden met extra schadeverzekeringen (zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering) afgestemd op uw specifieke situatie. De dekking geldt zolang u geen personeel in dienst neemt.

www.supergoedverzekerd.nl/verzekeringen-starters.php


ZZP'ers in adviserende beroepen:
Doelgroep: adviseurs, consultants en bureau- en kantoorberoepen zoals een organisatieadviseur, reclamebureau of administratiekantoor. Dit pakket bevat de volgende verzekeringen:

- Aansprakelijkheidsverzekering e 1.250.000,- (Letsel- en zaakschade van anderen waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld)
- Rechtsbijstand (Juridische conflicten met bijvoorbeeld een leverancier, een afnemer of de overheid. - Geen betaling ontvangen van klanten op openstaande facturen)
- Inventaris en goederen e 50.000,- Schade aan uw bedrijfsinventaris en goederen door onder andere brand, waterschade in of diefstal uit uw bedrijfsruimte (ook: kantoor aan huis)
- Computerverzekering
- Extra Kosten verzekering (Kosten die gemaakt moeten worden om de werkzaamheden te hervatten na bijv. brand, zoals huur van vervangende kantoorruimte)

De prijs van het pakket is slechts € 59,- per maand (exclusief kosten en assurantiebelasting) www.supergoedverzekerd.nl/verzekeringen-starters.php


ZZP'ers die werken met gereedschap:
Doelgroep: klusjesman, timmerman, metselaar, loodgieter, installateur. Dit pakket bevat de volgende verzekeringen:


- Aansprakelijkheidsverzekering
- Rechtsbijstand
- Eigen Vervoer
- Inventaris en goederen
- CAR/Montage. Deze onderbelichte verze kering kan het verschil betekenen tussen bedrijfsbeëindiging of voortzetting van uw bedrijf bij een schade. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt namelijk lang niet alle voorkomende kwesties en de constructieverzekering van een eventuele hoofdaannemer kent vaak zeer hoge eigen risico's.

De prijs van het pakket is slechts € 99,- per maand (exclusief kosten en assurantiebelasting) www.supergoedverzekerd.nl/verzekeringen-starters.php

Voor Overige beroepen werkend met gereedschap zoals de schilder, glazenwasser, stukadoor, tegelzetter, hovenier en schoonmaker is dit pakket zonder CAR/Montage te sluiten voor slechts € 59,- per maand (exclusief kosten en assurantiebelasting)

ZZP'ers werkend in de uiterlijke verzorging.
Doelgroep: Grimeur, (thuis)kapper, manicure, masseur, nagelstyliste, pedicure, schoonheidsspecialiste en visagiste.

- Aansprakelijkheidsverzekering
- Rechtsbijstand
- Inventaris- en goederenverzekering
- Geldverzekering

De premie voor dit pakket is slechts € 39,- per maand! www.supergoedverzekerd.nl/verzekeringen-starters.php


Vraag eenvoudig via onze site informatie op over de voordelen van het ZZP-pakket en een aanbieding in uw specifieke situatie! U kunt het pakket verzekeringen ook direkt online aanvragen!


Roetman en Van Gulik Financieel Adviseurs
Anijs 18
7443 JZ Nijverdal

Kvk 8164407
AFM vergunning 12017334

Trefwoorden: Aansprakelijkheidsverzekering, Car Verzekering, Elektricien, Hovenier, Inventarisverzekering, Loodgieter, Metselaar, Rechtsbijstandverzekering, Stucadoor, Timmerman, Verzekeringen Zzp'er, Verzekeringen Zzp-er, Vloerenlegger, Zzp'er Verzekeringen, Zzp-er Verzekeringen,

Contact Roetman En Van Gulik Financieel Adviseurs

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share