Uitvaartverzorging Nijverdal eo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Duivecatelaan 1 , 7443 PS Nijverdal, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Uitvaartverzorging Nijverdal eo

Stichting Uitvaartverzorging voor Nijverdal en Omstreken
Wij zijn een Stichting zonder winstoogmerk die op een zorgvuldige, persoonlijke en respectvolle manier een uitvaart willen verzorgen. Dat ervaren wij als onze belangrijkste opdracht en daarvoor zal het bestuur en de commissie van toezicht zich inspannen om de juiste personen en middelen in te zetten.

Verzorgingsgebied
In zijn algemeenheid bieden wij onze diensten aan voor de inwoners van Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Holten en Lemelerveld.
Maar ook vanuit buurtdorpen als Eelen en Rhaan, Marle, Daarle en Daarlerveen, Den Ham, Vriezenveen, Hoge Hexel, Wierden en Rijssen kunnen nabestaanden onze hulp inroepen.

Bereikbaarheid.
24 uur per dag zijn we telefonisch bereikbaar

0800 -8488227 (gratis nummer)

(0548) - 61 66 31

Uitvaartcentrum
Wij hebben een prachtig Uitvaartcentrum met een ligging in een rustgevende omgeving, vlak bij de nieuwe
begraafplaats van de Gemeente Hellendoorn, gelegen aan de Mr. Ponsteenlaan te Nijverdal.

Crematorium.
Momenteel zijn wij bezig met het maken van plannen om ons centrum uit te breiden met een kleinschalig crematorium. We verwachten hierover op korte termijn een besluit te nemen.

Onze diensten
Een uitvaart is een persoonlijk afscheid van een uniek individu. Dat mag best in de vormgeving tot uitdrukking worden gebracht. Juist de persoonlijke details van een uitvaart zijn belangrijk.

Het laatste afscheid is een herinnering voor het leven. Het persoonlijke karakter ervan kan worden benadrukt met persoonlijke afscheidswoorden, de muziek, een uitvaartkist, het rouwvervoer en het drukwerk, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Een uitvaart is voor iedereen anders.

Uw wensen
Uw wensen zijn voor ons erg belangrijk. Uiteraard geven wij u informatie over de mogelijkheden, maar u bepaalt zelf hoe u het wilt. Kiezen voor begraven of cremeren komt voort uit een gevoelsargument of een familiecultuur. Ook bepalen religie of levensbeschouwelijke overtuigingen de keuze.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijverdal Overijssel

Is Uitvaartverzorging Nijverdal eo in Duivecatelaan 1, Nijverdal Overijssel 7443 PS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijverdal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijverdal Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijverdal Overijssel, 7443 PS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818249]