Velden Tegels en Natuursteen Van de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Constantijnstraat 11 , 7442 MC Nijverdal, Overijssel

E-mail

Over Velden Tegels en Natuursteen Van de

Welkom bij de winkel van V&P Tegels en Natuursteen in Nijverdal. Laat u door onze brede collectie wand- en vloertegels en natuursteenvloeren inspireren. Combineer uw persoonlijke smaak met de trends van nu. Hierbij kunt u kiezen uit een veelheid van formaten, talloze kleuren en diverse stijlen van landelijk tot modern.

In onze winkel vindt u diverse stijlen en sferen uit de wereld van tegels en natuursteen. Tevens is er een ruime keuze aan mozaïek waarmee u allerlei accenten kunt aanbrengen in uw badkamer en toilet. Ideeën opdoen voor uw huis is geen probleem. In onze winkel hebben wij verschillende showvloeren uit onze ruime collectie aangebracht. Wij staan u graag bij met een deskundig en persoonlijk advies. Voor iedere prijsklasse hebben wij een oplossing op maat.

Kaart

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di
-
Wo - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Velden Tegels en Natuursteen Van de in Constantijnstraat 11, Nijverdal Overijssel 7442 MC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijverdal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijverdal Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijverdal Overijssel, 7442 MC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818938]