Alex Roord Projectstoffering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsstraat 54 , 7575 BK Oldenzaal, Overijssel

E-mail

Over Alex Roord Projectstoffering

In ons bestaan zijn we enorm gegroeid, naast ons projectstofferingsbedrijf hebben wij een tweetal Decorette woonspeciaalzaken. Deze zijn gevestigd in Oldenzaal en Haaksbergen.

In ons digitale tijdperk hebben we een geweldige internet webwinkel. Hier vindt u een duidelijk overzicht van vloerbedekking, vinyl en tapijttegels.

In Oldenzaal hebben we tevens een grote outletstore, op het gebied van tapijt, gordijnen, vitrages, inbetween, vinyl en zonwering.

Interieuradvies
Onze medewerkers kunnen voor u, eventueel in samenwerking met uw
(binnenhuis-)architect, een gebalanceerd advies uitbrengen over de beste inrichting van uw project. Hierbij wordt natuurlijk goed gekeken naar de uitstraling van de ruimte en de wensen van de klant.

Projectbegeleiding
Vooral bij grote projecten zijn vaak veel partijen betrokken die niet altijd even veel ruimte bieden en begrip voor elkaar opbrengen. Om te zorgen dat uw project zo soepel mogelijk verloopt en om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen kan ons bedrijf optreden als projectbegeleider. Bovendien betekent dit voor u dat u één centraal aanspreekpunt heeft voor al uw vragen en/of opmerkingen betreffende uw project.

Projectstoffering
Ons bedrijf kan uw project volledig stofferen vanaf projectvloer tot gordijnen, van de bekleding van uw meubels tot aan de decoratie. Doordat het bedrijf beschikt over een eigen atelier en de ervaring van de medewerkers is Alex Roord projectstoffering de ideale partner voor projectstofferings projecten

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Interior Designer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Alex Roord Projectstoffering in Nijverheidsstraat 54, Oldenzaal Overijssel 7575 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7575 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3729406]