Bakkerij Olde Keizer by Frans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Berkstraat 16 A , 7572 CB Oldenzaal, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bakkerij Olde Keizer by Frans

Na 20 jaar bakkerswinkels gehad te hebben (in verschillende steden in Nederland), ging de echte ambacht toch wel weer kriebelen en wilden we zelf weer met de handen in het deeg staan. Januari 2015 is deze zoektocht gestart en in februari raakten we, via het bakkers netwerk, in contact met Karel Olde Keizer. Hij was niet direct op zoek naar opvolging maar mocht het op zijn pad komen, stond hij er wel open voor.

Bakkerij Olde Keizer is al ruim 60 jaar een begrip in Oldenzaal en als ‘nieuwelingen’ een mooie uitdaging om dit succes en de kwaliteit voort te zetten.

Op maandag 31 augustus 2015 werd onze droom werkelijkheid en zijn wij de nieuwe eigenaren van Bakkerij Olde Keizer by Frans.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr, Zo
-
Di
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BakkerijOldeKeizer/
Twitter: https://twitter.com/OldeKeizer

Categorieën: Bakeries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oldenzaal Overijssel

Is Bakkerij Olde Keizer by Frans in Berkstraat 16 A, Oldenzaal Overijssel 7572 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Broodjes diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Broodjes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7572 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226436]