Groot Rijbewijs Keuring

Door: BB Arbo Consultancy  03-06-2011
Trefwoorden: Arbo, Oldenzaal, groot rijbewijskeuring

 

Wilt u uw rijbewijs C(E), D(E) aanvragen of verlengen? In dat geval dient u een medische keuring te ondergaan. Zo’n onderzoek is vanaf 1 januari 2005 verplicht en wordt goed uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijfsarts van BB Arbo Consultancy.

 

Keuring groot rijbewijs

De bedrijfsarts onderzoekt uw gezichtsvermogen, uw bloeddruk en het suikergehalte in uw bloed. Vervolgens neemt u samen een vragenlijst door, waarna een lichamelijk onderzoek volgt.

De resultaten van de medische keuring legt de bedrijfsarts vast in de Eigen Verklaring van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Deze verklaring medische rijgeschiktheid ontvangt u ingevuld en blijft een jaar geldig. Binnen die termijn moet u uw rijbewijs aanvragen.

Trefwoorden: Arbo, groot rijbewijskeuring, Oldenzaal

Andere producten en diensten van BB Arbo Consultancy

06-07-2011

Organisatie advies - naar een forse besparing in uw arbo en verzuim budgetten

Waarom meer kosten maken als u met een juiste mix van preventie, snelle opvolging, goede organisatorische afspraken en voordelige externe bedrijfsartsen van BB Arbo ook veel voordeliger uit kan zijn? Wij laten u in een kort vrijblijvend traject graag zien hoe u besparing en verbeteringen van uw Arbo situatie bereikt.


06-07-2011

ri&e

BB Arbo voor een echt gezonde organisatie: bij ons krijgt u de beste bedrijfsartsen voor de beste tarieven in Oost Nederland, u bespaart meer dan u verwacht!


06-07-2011

Preventie

 BB Arbo voor een echt gezond bedrijf: bij ons krijgt u de beste bedrijfsartsen voor de beste tarieven in Oost Nederland, u bespaart meer dan u verwacht!


28-01-2011

Verzuimbegeleiding

  Een oplossingsgerichte manier van verzuimbegeleiding waarbij snelle integratie centraal staat.