Bloemist De Bloemenhoek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ootmarsumsestraat 31 , 7572 AB Oldenzaal, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bloemist De Bloemenhoek

Al 15 jaar halen we bijna dagelijks verse bloemen van de veiling zodat wij zelf de kwaliteit kunnen controleren tijdens de inkoop. Versheid en kwaliteit van de bloemen staat voor ons voorop. Bij de bloemisten van De Bloemenhoek gaan gezelligheid en vakmanschap hand in hand.

Dagelijks staan er verse boeketten en bloemstukjes klaar om iemand anders of uzelf te verwennen. Als u het toch net even anders wilt, stellen wij ter plekke een boeket voor u samen. Met een welgekozen boeket, bloemstuk of plant maakt u altijd een hartelijk gebaar. Bloemen stralen immers warmte, belangstelling en sympathie uit.

Dankzij de bezorgservice van De Bloemenhoek is het nog gemakkelijker om iemand te verblijden met een bloemengroet.
De bloemenhoek heeft een eigen bezorgservice, die iedere ochtend en middag haar ronde doet.
Voor het verzorgen van bestellingen in andere plaatsen zijn wij aangesloten bij Euroflorist. Dit is een organisatie die zich bezig houdt met het versturen van bloemen over de gehele wereld. Niemand is meer te ver van u verwijderd voor het ontvangen van een bloemetje.

Bij De Bloemenhoek vindt u naast snijbloemen en planten natuurlijk ook een mooie collectie potterie, glaswerk en woonaccessoires voor iedere smaak en elk budget.

Wij zien u graag bij De Bloemenhoek, U bent van harte welkom!

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bloemist De Bloemenhoek in Ootmarsumsestraat 31, Oldenzaal Overijssel 7572 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7572 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815022]