Boggelen-Heutink E van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandhorstlaan 98 , 7576 VJ Oldenzaal, Overijssel

E-mail

Over Boggelen-Heutink E van

Uitgeverij Dolfijn helpt u graag met het ontwikkelen en produceren van lees- en/of kleurboekjes aan de hand van actuele thema's zoals pesten, omgaan met de dood, het leven na een scheiding, kindermishandeling enz., vanuit de belevingswereld van een kind. Dat kan in de trant van de Hugo en Anna boekjes, maar ook in een andere stijl. Neemt u een kijkje op www.ellenheutink.nl voor meerdere techniek- en stijlvoorbeelden.

Ellen van Boggelen-Heutink is illustrator en al meer dan 30 jaar pleegouder van een groot pleeggezin met zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Samen hebben ze de serie Hugo en Anna gemaakt met als doel een bijdrage te kunnen leveren in het proces tot integratie en acceptatie van kinderen waar iets bijzonders mee aan de hand is. In de verhalen worden tevens de grote en kleine ‘kinderzorgen’ bespreekbaar gemaakt, zoals in het bijzondere boekje ‘Feetje’ dat het proces van scheidende ouders moet doormaken.

De boekjes van Hugo en Anna zijn geschreven door Carolien Nijland en geïllustreerd door Ellen van Boggelen-Heutink. Het oudste zoontje van Carolien heeft het syndroom van Down. De dofijnentherapie die zij met hem onderging op Curacao heeft haar geïnspireerd tot het schrijven van het boekje Hugo en Anna naar de Dolfijnen.

Daarnaast is het ook mogelijk om lees/kleurboekjes over eenvoudige, dagelijkse gebeurtenissen in kleurrijke, stap-voor-stap plaatjes zoals bijvoorbeeld: aankleden, kamer opruimen, WC bezoek, jas aantrekken, enz., in opdracht te laten maken.

Verder is Ellen bezig met een aantal projecten voor jonge kinderen, o.a. de ontwikkeling van een taalprogramma samen met www.logopedie-velp.nl . Zodra het enigszins vorm heeft gekregen kunt u er op de website meer over lezen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Artists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oldenzaal Overijssel

Is Boggelen-Heutink E van in Zandhorstlaan 98, Oldenzaal Overijssel 7576 VJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Muziek diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Muziek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7576 VJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818426]