Bosch Engineering presenteert: Solid Edge V19 Focus op innovatie en Samenwerking

Bosch Engineering presenteert: Solid Edge V19 Focus op innovatie en Samenwerking van Bosch Engineering B.V.

Door: Bosch Engineering B.V.  11-08-2006
Trefwoorden: Ontwerp, Cad Software, 3d Design

Bosch Engineering presenteert:
Solid Edge V19 Focus op innovatie en Samenwerking

Oldenzaal, Augustus 2006 - Bosch Engineering, al sinds 1992 official reseller van UGS, presenteert op de TIV 2006 standnummer 402 de nieuwe functionaliteiten van Versie 19 van de 3D CAD oplossing Solid Edge die in september 2006 is gereleased.

Solid Edge Versie 19 focust zich op innovatie en behoeftes van het midden- en kleinbedrijf. Middels het door UGS opgebouwde netwerk en door de hieruit voortvloeiende nauwe samenwerking in deze bedrijfsgroep, was het mogelijk deze behoeftes in kaart te brengen. Met weer honderden veranderingen verstevigd Solid Edge V19 zijn positie als de meest kostenbesparende, complete en open oplossing voor 2D & 3D Design en samenwerking.

UGS heeft Versie 19 uitgerust met diverse verbeterde ontwerpmogelijkheden. Ook de mogelijkheden van het delen en beheren van data is sterk vergroot. Solid Edge V19 biedt onder andere vernieuwingen op:

 • Bewegingssimulatie; 
 • Exploded Views; 
 • Het maken van montage en demontage video’s (Assembly/ Disassembly); 
 • Nog grotere voorsprong in het ontwerpen van plaatwerk producten; 
 • Het toevoegen van PMI’s (Product and Manufacturing Information) aan 3D modellen volgens de vastgestelde normen, waardoor de behoefte aan 2D tekeningen in ontwerp- en productiefase sterk wordt verkleind; 
 • Sterk verbeterde samenwerking mogelijk middels JT bestanden welke inmiddels de industrie standaard is geworden. Hierdoor kan Solid Edge als CAD neutraal assembly tool ingezet worden; 
 • Verbeterde werkwijze voor de omgang met AutoCAD data; 
 • NX CAM Express integratie; 
 • Verbeterde design management productiviteit, waardoor we ons marktleiderschap in het omgaan met grote samenstellingen nog verder uitbouwen; 
 • Microsoft Windows 64 bits ondersteuning; 
 •  Honderden door gebruikers aangedragen verbeteringen;

Versie 19 versterkt opnieuw de positie van Solid Edge als de meest complete en open oplossing in de markt voor 2D , 3D en dataoverdracht. Deze versie bevat tevens enorme veranderingen die Solid Edge onderscheidt als de duidelijke leider in Sheetmetal design en productie. Door het verkleinen van het aantal design revisies en voorkomen van miscommunicatie is de time to market en de omzet bij onze klanten sterk verbeterd.
Wilt u meer weten over Solid Edge Versie 19 of onze andere PLM oplossingen en diensten, bezoek dan onze stand 402 of neem contact met ons op tel.  0541 534 258 . Ook dit jaar kunt u met uw bezoek aan onze stand weer gebruik maken van onze aantrekkelijke beursaanbieding dus loop onze stand vooral niet voorbij!
Voor meer informatie over PLM verwijzen wij naar de website www.boschengineering.nl.

Trefwoorden: 3d Design, 3dcad, Cad Software, Ontwerp, Plm Software