Circustheaterbureau Demiori

Afdrukken

Is Circustheaterbureau Demiori incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zilverschoon 94 , 7577 CA Oldenzaal, Overijssel

E-mail

Over Circustheaterbureau Demiori

Demiori staat voor een compositie van theater, circus en vermaak met oog voor kwaliteit en professionaliteit. Demiori zorgt voor de organisatie en / of aankleding van o.a: openingen, feestweken, recepties, bruiloft- en personeelsfeesten, festivals, workshops, kinderfeesten, themafeesten en schoolprojecten. Ook zijn wij het juiste adres voor losse artiesten of (kleine) groepen, die naar uw wensen de aankleding en / of presentatie van uw evenement verzorgen. Of dit gaat om een klein aandeel in een bescheiden presentatie of de volledige aankleding van de opening van een miljoenenproject. U zult aan ons terugdenken als:

“Schepper van unieke herinneringen”

Kaart

Andere diensten in de buurt van Oldenzaal Overijssel

Is Circustheaterbureau Demiori in Zilverschoon 94, Oldenzaal Overijssel 7577 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Workshop diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Workshop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7577 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810774]