airco compressor

Door: De Autoaircospecialist  31-03-2011
Trefwoorden: Overijssel, enschede, Airco Onderhoud

Op onze bovenverdieping zit het magazijn van de Autoaircospecialist.
Een kleine vijfhonderd verschillende airco compressoren liggen daar nummer voor nummer te wachten. Wij hebben op dit moment een drietal Europese fabrikanten die er voor zorgen dat we altijd een courante voorraad houden. Al onze compressoren zijn origineel nieuw of gerevideerd. Wij gebruiken geen Chinese slechte kopieen. Op deze compressoren geven wij gerust twee jaar garantie. Wij gaan er dan wel van uit dat er professioneel gemonteerd wordt.
Uiteraard kunt u heel goed en voordelig uw compressor in ons bedrijf laten vervangen. Als wij het werk mogen uitvoeren, stellen wij altijd eerst onze eigen diagnose. In een aantal gevallen is het dan gewoon niet nodig om de complete compressor te vervangen, maar kan worden volstaan met een lager, een spoel of een electronische klep. Voor u weer een stuk voordeliger.
Kortom, hebt u een airco probleem, bel of mail met Willie voor het beste resultaat

Trefwoorden: Airco, Airco Check, Airco Compressor, Airco Groothandel, Airco Onderhoud, Airco Reparatie, airco specialist, Aircocheck, Airconditioning, Aircoonderhoud, Aircopomp, Aircoservice, almelo, Auto Reparaties, Check, enschede, Filter, Hella, Hengelo, Interieurfilter, Koel, Oldenzaal, Overijssel, Stek, Twente, Vullen