Fysiopraktijk Berghuizen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Uiverstraat 3 , 7574 BA Oldenzaal, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiopraktijk Berghuizen

De fysiotherapeuten van Fysiopraktijk Berghuizen in Oldenzaal hebben zich gespecialiseerd in Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, Oedeem Therapie, Osteopathie en Acupunctuur. Zij hebben door scholing hun medische kennis verder uitgediept en specialist in hun eigen specialisatie geworden.
Bij een groot aantal aandoeningen is het belangrijk om de spierkracht, lenigheid, coördinatie, weerbaarheid en uithoudingsvermogen te trainen. De Maatschap heeft een moderne oefenzaal met professionele fitnessapparatuur en trainingsmiddelen.
Bij manueel therapie worden de houding en het bewegen beoordeeld en wordt met specifieke bewegingen de gewrichten onderzocht.
Het doel van oedeem therapie is het ondersteunen van de afvoer van het vocht en het bevorderen van de doorbloeding van de huid zodat weefselherstel plaatsvindt.
Bekkenfysiotherapie richt zich op preventieve en curatieve zorg binnen het gehele bekken en lage ruggebied bij man, vrouw en kind.
Behandeling alleen op afspraak.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiopraktijk Berghuizen in Uiverstraat 3, Oldenzaal Overijssel 7574 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7574 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718829]