Huidtherapie -Twente Gezondheidscentrum Oldenzaal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prins Bernhardstraat 4 , 7573 AM Oldenzaal, Overijssel

E-mail

Over Huidtherapie -Twente Gezondheidscentrum Oldenzaal

Wij zijn werkzaam binnen de poli dermatologie van het Medisch Spectrum Twente te Enschede en in Oldenzaal.

Als huidtherapeut behandelen wij o.a. acne en overbeharing, u kunt ook voor camouflagetherapie, oedeemtherapie, chemische peelings en littekens terecht. Tevens geven wij behandelingen voor restacne en het minder zichtbaar maken van fijne rimpeltjes. Ook zijn we gespecialiseerd in cosmetische huidbehandelingen.

Een huidtherapeut is een paramedische hulpverlener, die gespecialiseerd is in de aanvullende behandeling van diverse huidproblematiek. U kunt op eigen initiatief komen of middels een doorverwijzing van uw huisarts of specialist. Veelal is er samenwerking met hen.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), tevens valt het beroep onder de Wet Beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG). Deze wet geeft o.a. titelbescherming en houdt een kwaliteitsregister bij.We staan ingeschreven in de Kwaliteitsregister Parammedici. Ook hebben we contracten met de meeste zorgverzekeraars. De vergoedingen voor de behandelingen verschillen sterk. Ze zijn afhankelijk van de soort behandeling en de soort verzekering. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Huidtherapie-Twente-Gezondheidscentrum-Oldenzaal-957409661035219/

Categorieën: Endodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huidtherapie -Twente Gezondheidscentrum Oldenzaal in Prins Bernhardstraat 4, Oldenzaal Overijssel 7573 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7573 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226404]