JEMAKO zelfstandig distributie partner ALWIE Groothuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Monnikstraat 44 , 7571 CW Oldenzaal, Overijssel

E-mail

Over JEMAKO zelfstandig distributie partner ALWIE Groothuis

U bent milieubewust en wilt op een simpele snelle manier schoonmaken zonder urenlang te schrobben en te dweilen.

JEMAKO reinigingsproducten voor zowel particulier als bedrijf onderscheiden zich door hun buitengewone hoge kwaliteit, milieuvriendelijkheid en effectiviteit.

Bij onze producten speelt het persoonlijke advies aan de klant een zeer wezenlijke rol. Om de individuele behoeftes te kunnen vaststellen, om het allerbeste resultaat te bereiken en de producten optimaal in te kunnen zetten, is een persoonlijk productadvies zeker aan te bevelen.

De basis van het JEMAKO onderhoudsprogramma is het, bij de reiniging optimale reinigingsresultaten te bereiken, door de inzet van de passende vezel evenals op vervuilingen en materiaal precies afgestemde ondersteunende reinigingssubstanties in ieder toepassingsgebied. Centraal bestanddeel is daarbij het principe van de fysisch-mechanische reiniging met behulp van de nieuwste ontwikkelingen rondom kunststofvezels. Daarbij maakt de gesteldheid van de vezels het mogelijk om ook oneffen en ruwe oppervlakken pluisvrij te reinigen en lichtere vervuilingen met uitsluitend water te verwijderen.

Raam & glas, keuken, bad, wonen, vloer, leer & textiel of outdoor - JEMAKO heeft voor ieder oppervlak, ieder materiaal en ieder reinigingsprobleem voor u de ideale oplossing!

We zijn een jong en dynamisch bedrijf en continu op zoek naar nieuwe collega´s. Zelfstandig zijn een eigen bedrijf te hebben. Wij bieden je een mogelijkheid zonder grote investeringen een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Nieuwsgierig: we komen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden uitleggen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/JemakoAlwie

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is JEMAKO zelfstandig distributie partner ALWIE Groothuis in Monnikstraat 44, Oldenzaal Overijssel 7571 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7571 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819391]