Kip Installatietechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Helmichstraat 37 , 7575 AH Oldenzaal, Overijssel

E-mail

Over Kip InstallatietechniekInstallatiebedrijf Kip richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Badkamers, cv, sanitair, loodgieterswerk en ventilatie technieken, zonnepanelen zijn vakgebieden waar de specialisten van Kip thuis in zijn.

De onderneming is actief op de zakelijke markt (utiliteitsbouw) maar ook particulieren voelen zich thuis bij Kip. Want welke omvang een opdracht of vraag ook heeft; het bedrijf geeft iedereen die aandacht die hij of zij nodig heeft. Daarnaast hebben wij een speciale band met Woonmaatschappij WBO, waar wij veel onderhoud voor verrichten.
Wij bieden onderhoudscontracten aan met een 24-uurs storingsdienst voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Ook zijn wij actief op de ventilatiemarkt. Door verschillende technieken is het mogelijk om vervuilde lucht uit een ruimte te ventileren en tegelijkertijd schone lucht naar binnen te brengen. Op het moment dat de twee luchtstromen elkaar ontmoeten ontstaat er wrijvingswarmte waar optimaal gebruik van wordt gemaakt. Innovatief, klantvriendelijk en voor iedereen bereikbaar.

Onze winkel/ showroom is net totaal vernieuwd. Wij bieden u een inspiratieruimte waarin u badkamers, badmeubels en toiletpotten vindt die volledig afgestemd zijn op de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Daarnaast hebben wij een zorg/ comfort-appartement nagebouwd en ingericht waarin u tal van domotica toepassingen ziet die levensloopbestendig wonen mogelijk maakt. Dus van jong tot oud, iedereen kan comfortabel wonen met Kip Installatietechniek!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kip-Installatietechniek/327783524011879

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kip Installatietechniek in Helmichstraat 37, Oldenzaal Overijssel 7575 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7575 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766061]