Schoonheidssalon Marian Droste

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bernard van Meursstraat 77 , 7576 BM Oldenzaal, Overijssel

E-mail

Over Schoonheidssalon Marian Droste

Mijn specialisatie en belangstelling gaan uit naar mensen met een iets rijpere huid. Hieronder reken ik mezelf (58 jaar) maar ook mensen die al op leeftijd zijn. Zo geef ik een aangepaste gezichtsmassage en een bindweefselmassage die ook bij de zeer rijpe huid resultaten geeft.
Ook kunt u bij mij terecht voor huidverbeterende behandelingen, zoals peelings en microneedling van het merk Medik8.
Bovendien beschik ik over nuticosmetics van La Vie Sage, dit zijn voedingssupplementen die uw huid van binnen uit struktureel en op de lange termijn onderhouden en huidproblemen oplossen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan aan het vermeerderen van collageenvezels (de huid blijft elastischer en fijne rimpels kunnen voorkomen worden ) en het vermeerderen van elastinevezels, waardoor de vorming van fijne evenwijdig lopende lijntjes vertraagd wordt.Ook peelings kunnen verantwoord ondersteund worden met nutricosmetics van LaVieSage.

Tevens ben ik gespecialiseerd in het harsen en waxen. Ik onthaar alles wat u wenst. Van wenkbrauwen epileren en harsen in het gezicht tot en met bikinilijn en Brazilian wax. Ik gebruik alleen de beste harsproducten van Lycon, Better Waxing en Clean and Easy.

Het is allemaal mogelijk!

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di, Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Schoonheidssalon-Marian-Droste/239515632893120

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schoonheidssalon Marian Droste in Bernard van Meursstraat 77, Oldenzaal Overijssel 7576 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Oldenzaal Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldenzaal Overijssel, 7576 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827004]