Bearded Collie puppies

Bearded Collie puppies van Beardiefriends Bearded Collies

Door: Beardiefriends Bearded Collies  09-03-2012
Trefwoorden: Honden, hondenfokker, Honden fokker

Wij verwachten puppies rond 9 juni 2012!!! Wij leggen ons erop toe om mooie, gezonde en vrolijke Bearded Collie puppies te fokken, die vrij zijn van angstig gedrag en/of erfelijke aandoeningen. Wij fokken daarom slechts met stabiele, gelukkige en gezonde beardies, die voldoen aan de Rasstandaard en aan de regels van rasvereniging en Raad van Beheer. Al onze beardies leven bij ons in huis en niet in kennels. Ze maken het belangrijkste deel uit van ons leven en onze dagbesteding en gaan overal met ons mee naar toe.
Doordat wij fokken met beardies met een zeer laag inteeltquotiënt en wij onze beardies hebben geïmporteerd uit het buitenland, hopen wij bij te dragen aan een grotere genetische diversiteit binnen de nederlandse populatie en het risico op erfelijke afwijkingen aanzienlijk te verminderen.
Wij plannen nu en dan een nestje Bearded Collie puppies, die natuurlijk bij ons in huis opgroeien en zeer goed worden gesocialiseerd met allerlei situaties, geluiden en mensen. Onze puppies worden verkocht met stamboom, koopcontract, dierenpaspoort, puppypakket en informatieboekje en worden daarnaast natuurlijk ook ingeënt, ontwormd en gechipt.

Trefwoorden: Bearded Collie fokker, Bearded Collie puppies, Bearded Collie pups, Bearded Collies, Beardies, Honden, Honden fokker, hondenfokker,

Contact Beardiefriends Bearded Collies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Beardiefriends Bearded Collies

Bearded Collie dekreu van Beardiefriends Bearded Collies thumbnail
29-05-2012

Bearded Collie dekreu

Geb. 12-05-2009, gezondheidsonderzoeken: HD-A, Norberg 40, DNA-profiel geregisteerd, heeft goede showresultaten en een uitmuntend karakter!