Bedrijfspresentie Isfordink Olst Bedrijfswageninrichting

Bedrijfspresentie Isfordink Olst Bedrijfswageninrichting van Isfordink Olst BV

Door: Isfordink Olst BV  02-06-2009
Trefwoorden: Bedrijfswageninrichting, Inbouwspecialist, Autobetimmering

sfordink Olst BV is dé inbouwspecialist voor bedrijfsauto’s. Eigenlijk elke bezitter van een auto met een grijskenteken kan bij Isfordink terecht. Een laadruimte afwerken, sidebars, een trekhaak of ventilatie; Isfordink bouwt het. En altijd precies op maat en volgens de wensen van de klant.
Of het nu gaat om een particulier met één enkele auto of een bedrijf met een groot wagenpark, of men komt voor een watertank of een luifeltje, het is allemaal mogelijk, van een rijdend magazijn tot compleet ingerichte mobiele werkplaats.
Zelfs de belettering en desgewenst het ontwerp daarvoor kan bij Isfordink gemaakt worden. Om dit veelzijdige maatwerk te realiseren beschikt Isfordink over de nieuwste technieken, een moderne bedrijfsruimte en de broodnodige ervaring.

Nieuw jasje

Isfordink Olst is een familiebedrijf dat al vele jaren aan de weg timmert. De opa van directeur Patrick Isfordink begon ooit als universeel autobedrijfje. Zo’n 26 jaar geleden begon het bedrijf met het betimmeren van bedrijfswagens, voor de plaatselijke timmerman bijvoorbeeld.
Inmiddels is het bedrijf onder leiding van Patrick Isfordink uit haar jasje gegroeid en daarom werd eind 2004 een nieuw bedrijfspand gebouwd in Olst. ‘Dat betekende een mega-uitbreiding van 300 naar 850 vierkante meter’, aldus de directeur.
Het oorspronkelijke gebouw was sterk verouderd en was aan vernieuwing toe. Isfordink: ‘We beschikken nu over een modern pand met verschillende kantoren, een magazijn, een zeer ruime werkplaats met verschillende werkplekken en een hout- en metaalhoek. Bovendien maken we gebruik van vloerverwarming, want heaters zijn in verband met het stof van bijvoorbeeld zagen niet geschikt.’ Er is kortom een frisse wind door het bedrijf gegaan, die gepaard gaat met een nieuw imago en een nieuwe huisstijl. Volgens Isfordink is het belangrijk dat het bedrijf de diep gewortelde expertise combineert met modern ondernemen en nieuwe technieken.

Trefwoorden: Aluminium inrichtingen, Autobetimmering, Autoinrichting, Bedrijfswageninrichting, Beks, Inbouwspecialist, Laadruimte afwerking, lichtgewicht bedrijfswagen inrichting,

Andere producten en diensten van Isfordink Olst BV

Beks horizontale bedrijfswageninrichtingen van Isfordink Olst BV thumbnail
06-07-2011

Beks horizontale bedrijfswageninrichtingen

 U kunt op deze wijze het laadvolume in uw wagen tot wel 75% beter benutten . Groter gaan rijden is dus niet langer de oplossing om meer te kunnen vervoeren maar " beter inrichten"!


Lichtgewicht Aluca bedrijfswageninrichtingen van Isfordink Olst BV thumbnail
06-07-2011

Lichtgewicht Aluca bedrijfswageninrichtingen

Ruim 50% lichter dan stalen bedrijfswageninrichtingen; - Minder brandstof nodig - Meer laadvermogen - Minder slijtage - 5 Jaar garantie - Beter voor het milieu!