HRM advies

Door: Leo van Iperen  23-10-2011
Trefwoorden: Free-lance HRM adviseur om uw tijdelijke krapte op te vangen

Wij zijn ervaren HRM-adviseurs, goed op de hoogte van de geldende praktijk, helemaal bij met de nieuwste inzichten op het gebied van personeelsbeleid en personeelsplanning. Met onze praktijkervaring gekoppeld aan de jongste inzichten op het vlak van HRM zijn wij in staat u van een voor uw situatie passend advies te voorzien op alle HRM-deelgebieden, zoals bijvoorbeeld:aanname of ontslag van personeel werving & selectie beloningsstructuur in het bedrijf opleidings- en ontwikkelingsplannen ziekteverzuim inrichting van de organisatie, etc. etc. Daarnaast kunnen wij de eigen HRM-afdeling van het bedrijf bijstaan. Dat kan zijn in de volle breedte, bij ziekte, vakantie of nog niet ingevulde vacatures bijvoorbeeld, maar kan ook gaan om specifieke ondersteuning op een afgebakende taak.

Trefwoorden: Free-lance HRM adviseur om uw tijdelijke krapte op te vangen

Andere producten en diensten van Leo van Iperen

23-10-2011

Gedwongen ontslagen

Als het gaat over het in dienst hebben van mensen, over hoe je een optimale verhouding bereikt tussen vast en flexibel personeel, hoe je je bedrijf personeelstechnisch zo kunt inrichten dat je wisselende tijden goed doorstaat of, in een heel vervelende situatie moet overgaan tot inkrimping van het bedrijf met onontkoombaar gedwongen ontslagen kunnen wij uw partner zijn in dat traject.


23-10-2011

Personeel & Organisatie

Wij kunnen de eigen HRM-afdeling van het bedrijf bijstaan. Dat kan zijn in de volle breedte, bij ziekte, vakantie of nog niet ingevulde vacatures bijvoorbeeld, maar kan ook gaan om specifieke ondersteuning op een afgebakende taak.