B&B Logies Boerderij Het Varsenerveld

B&B Logies Boerderij Het Varsenerveld van Boeren Camping Het Varsenerveld

Door: Boeren Camping Het Varsenerveld  02-06-2011
Trefwoorden: Fietsen, Kinderen, Sanitair

In onze knusse B&B geniet u van heerlijke rust en gastvrijheid. Onze B&B biedt plaats aan twee tot vier personen en is van alle gemakken voorzien. Geniet van de heerlijke rust en gastvrijheid in onze knusse Bed and Breakfast. Doordat u gebruik maakt van het verwarmde toiletgebouw heeft u wel dat echte campinggevoel, maar met een heerlijk bed en een uitgebreid ontbijt wordt uw verblijf op de camping toch een stuk luxer. Onze Bed and Breakfast biedt plaats aan twee tot vier personen en is van alle gemakken voorzien.

Trefwoorden: Algemeen, B&b, Boerderij, Boerderijcamping, Boerencamping, Bossen, Camper, Camping, Centrale Verwarming, Fietsen, Kamperen, Kinderen, Logeren, Minicamping, Natuurgebied, Ontbijt, Prijslijst, Sanitair, Spelen, Vakantiewoning, Wandelen, Weekendje Weg

Contact Boeren Camping Het Varsenerveld

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Boeren Camping Het Varsenerveld

Bakhuus op MiniCamping Het Varsenerveld van Boeren Camping Het Varsenerveld thumbnail
27-02-2010

Bakhuus op MiniCamping Het Varsenerveld

Op zoek naar een avontuurlijke vakantiebestemming? Kom dan kamperen bij de boer! Boerderijcamping Het Varsenerveld ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Vanaf de camping fietst of wandelt u zo de bosrijke omgeving van dit mooie stukje Nederland in. Ook ligt het gezellige centrum van Ommen op slechts drie kilometer van de camping.